Crohnon innen és a többin túl...

Suz'n meséi

Suz'n meséi

A blogoszféra szereplőinek lehetőségei hazánkban - felmérés

Mit érez az olvasó? Hogy gondolja a blogger?

2018. október 29. - SuznVilága

Ezer meg egy éve már, hogy nem jelentkeztem ezen a felületen, de sajnos nyugodtan mondhatom, hogy kis híján beadtam a kulcsot tavaly. Szerencsére ezen túllépve, mindent túlélve, lassan élek és nemsoká már virulok is, csak essek túl két kötelezettségemen.

Szakdolgozat és záróvizsga. Szentséges Mari néni. Meg az egész baromfiudvar.

2019. februárjára, ha minden felsőbb akarat és hatalom úgy akarja, kézbe kapom a diplomám, de addig is, szükségem volna a segítségedre.

A szakdolgozatomhoz készítettem két kérdőívet, arra kérnélek, töltsd ki aszerint, hogy melyikben vagy érintett. Ha itt böngésztél a cikkek között, nagy valószínűséggel olvasol blogokat, tehát az első neked szól:

Az olvasók véleménye a blogokon megjelenő szponzorált tartalmakról, hirdetésekről, termékmegjelenítésekről

Ha pedig nem csak olvasni szeretsz, de te magad is írsz, nosza rajta, oszd meg velem a bloggeri együttműködésekről alkotott véleményed az alábbi linken:

Hazai bloggerek együttműködési lehetőségei cégekkel, ügynökségekkel

Elmondhatatlanul hálás vagyok minden egyes kitöltésért, és amint lement ez a zűrös időszak, jövök és töviről-hegyire mindent elmesélek, ami velem történt ezidáig.

untitled.png

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A szakdolgozó macskája � #gingercat #bestcat #catsofinstagram #catstagram #gingercatsrock #mik_allatok #cica #macskaaháznál #bookaddict #booklover #bookloverscat �

Hujber Zsuzsanna⚡Suz'n (@suzn7) által megosztott bejeguntitled_1.pngyzés,

A bejegyzés trackback címe:

https://kronikusboldogsag.blog.hu/api/trackback/id/tr914331577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása